Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

10.00 RON

Chingi textile, chingi de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 28/05/2014 17:05
  • Expira: This ad has expired
Chingi textile, chingi de ridicare, franghii circulare, chingi circulare echingi.ro
chinga de ridicare textila cu urechi 1 tona date contact

Descriere

Total Race Romania va ofera : chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare ,chingi circulare negre pentru scene , teatru , sufe de ridicare textile, chingi speciale pt tamburi de otel cu muchii taioase si ascutite , dispozitive de chingi de ridicare, chingi construite in 2 straturi, chinga cu coeficient de siguranta 7:1, chingi productie Olanda, chingi cu tonaj pana la 200 tone,dispozitive din chingi de ridicare,ridicare profesionala, chinga techlon, chinga Dyneema, , chingi cu livrare din stoc, chingi cu lungimi la comanda, chingi de ridicare cu urechi pentru hale industriale, chingi de ridicare europaleti, chingi de ridicare pentru macarale , chingi de ridicare pentru utilaje constructii, chingi de ridicare pentru butoaie.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : echingi.ro

ID-ul de referinta al anuntului: 466533a8503dcd0f

   

1021 total vizualizate, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad