Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

1,990.00 RON

Circuit croazieră 2019 in Marea Caraibilor

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 12:20
  • Expira: This ad has expired
Circuit croazieră 2019 in Marea Caraibilor
dal3

Descriere

Pe urmele lui Cristofor Columb

CROAZIERĂ ÎN MAREA CARAIBILOR

Guadeloupe – Tobago – Grenada – St. Lucia – Barbados –
Martinica – Tortola – St. Maarten – Antigua – Kingstown

Vi s-au părut plictisitoare cărțile de geografie care descriau și datau amănunțit expedițiile lui Cristofor Columb? Vă oferim ocazia să-i călcați pe urme și să vă bucurați de locurile minunate descoperite de acesta. Veți vedea că povestea din cărți prinde viață, capătă farmec și se poate concretiza într-o minunată vacanţă plină de soare şi culoare, în care veți deveni exploratori ai unei zone superbe, mereu atrăgătoare pentru turiştii dornici de exotism. Vă invităm într-o fascinantă croazieră în Marea Caraibelor! Fiecare insulă pe care veţi păşi vă va dezvălui culori spectaculoase şi ritmuri de neuitat, iar în croazieră vă veți bucura de facilitățile vasului de lux, vă veţi relaxa şi veţi simţi cu adevărat ce înseamnă o vacanţă de vis. Călătorie plăcută!

Perioada: 17.01 – 02.02.2019

Ziua 1 / 17.01.2019: Bucureşti – Paris – Pointe a Pitre (Guadeloupe)
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:45 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:50 / 09:10), de unde se va pleca spre Pointe a Pitre cu zborul AF 766 (14:55 / 18:45). Transfer pentru cazare la hotel.
Ziua 2 / 18.01.2019: Pointe a Pitre – îmbarcare pe vasul de croazieră Costa Magica
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la ora transferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Costa Magica, al companiei Costa Crociere. Plecare din port la ora 23:00 într-o croazieră fascinantă, unde timp de două săptămâni, veți fi captivaţi de frumuseţea peisajelor oferite de Marea Caraibilor și de apele când albastre, când turcoaz şi vă veți răsfăţa la bordul vasului, bucurându-vă de numeroasele facilităţi oferite. Seara vă veți putea delecta cu spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cină şi cazare la bord.
Ziua 3 / 19.01.2019: Navigare
Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de lux, prilej de a vă familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzica live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă. Cazare la bord.
Ziua 4 / 20.01.2019: Tobago Scarborough (Trinidad & Tobago)
Mic dejun. Sosire în Tobago la ora 19:00. Insula Tobago a fost sub dominaţie spaniolă, engleză, franceză şi olandeză, de mai multe ori decât oricare altă insulă din Caraibe, iar Insula Trinidad a fost iniţial colonie spaniolă după sosirea lui Cristofor Columb și ulterior a trecut sub dominaţie engleză. În anul 1889 cele 2 insulele s-au unit, formând o ţară, iar în anul 1962 a reuşit să-şi obţină independența. Urmarea acestei istorii a rezultat comunitatea multi-culturală prezentă astăzi pe aceste insule, dominante fiind 2 grupe: negrii, urmaşi ai sclavilor aduși să lucreze pe plantațiile de bumbac și zahăr și indienii, ai căror strămoși au fost muncitorii care au emigrat din subcontinentul indian ca lucrători pe plantații. Scarborough, capitala insulei Tobago, are aprox. 20.000 de oameni, fiind situată pe pantele unui deal, un mozaic de acoperișuri roșii și străzi înguste și alpine, înfloritoare și plină de viață. Veți găsi aici un centru administrativ, cu magazine tipice din Caraibe și obiective de interes istoric: în partea de sus a dealului se află Fortul George (construit de britanici la sfârșitul anilor 1700), cu o închisoare, cazarmă, multe tunuri și un muzeu al istoriei Tobago. Complexul istoric reprezintă mândria orașului și merită vizitat. Fostul spital militar este acum Centrul Național de Arte Frumoase și găzduiește o colecție de pictură și artizanat din Tobago. Veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de vasul de croazieră. Navigarea se va relua la ora 19:00. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 5 / 21.01.2019: Grenada (Antile)
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora în Grenada unde va rămâne până la ora 18:00. Grenada, considerată savoarea Caraibelor este a doua dintre cele mai mici țări din emisfera vestică, după Saint Kitts și Nevis, având capitala la Saint George. Faimoasă pentru condimentele sale precum nucșoara, Grenade și insulele sale Carriacou și Petit Martinique vă invită la explorare culinară, degustare de rom în distilerii premiate sau degustare de ciocolată organică rafinată în fabricile unde este produsă. Vă veți putea scufunda în apele turcoaz pentru a descoperi primul parc de sculptură subacvatică din lume sau veți pu

ID-ul de referinta al anuntului: 5255b90efce2f00d

Fara etichete

396 total vizualizate, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad