Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

2,095.00 RON

Revelion 2019 Africa de Sud

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 12:33
  • Expira: This ad has expired
Revelion 2019  Africa de Sud
dal3

Descriere

Safari și o experiență
unică în prezentul
sud – african

REVELION A F R I C A D E S U D

Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Zona viticolă Stellenbosch – Johannesburg – Parcul Naţional Kruger – Canionul Blyde River – Sun City – Pretoria

Farmecul acestei destinaţii este dat deopotrivă de prezentul african prin revelarea trecutului său, de mirodeniile exotice, de peisajele diverse cu plaje de nisip alb scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian, cu lanţuri muntoase impunătoare, cu peşteri impresionante, cu trecători care oferă imagini spectaculoase, cu dune halucinante, cu Parcul Kruger care este cel mai căutat parc pentru safari şi cu spectaculosul Canion Blyde River. Toate acestea intrigă iubitorii de natură şi atrag turiştii care vor să trăiască o experienţă unică ce merită trăită măcar o dată în viaţă, în mod special de Revelion!

Perioada: 27.12.2018 – 07.01.2019

Ziua 1 / 27.12.2018: Bucureşti – Istanbul
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 20:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1046 (21:35 / 00:05).
Ziua 2 / 28.12.2018: Istanbul – Cape Town
Plecare spre Cape Town cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 44 (02:25 / 12:35). Sosire în oraşul mamă al Africii de Sud, oraş care ne va fascina prin infinita sa ospitalitate. Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud, a devenit în acelaşi timp destinaţia turistică cea mai populară a acestei ţări, câştigându-şi pe bună dreptate reputaţia de “unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume”. Aşezat la convergenţa a două oceane, Indian şi Atlantic, Cape Town-ul este un oraş sofisticat, dominat de Table Mountain, un oraş unde vechiul se întâlneşte cu noul, un oraş care oferă o gamă variată de peisaje, arhitectura urbană îmbinându-se armonios cu plajele cu nisip fin şi formaţiunile stâncoase din jurul peninsulei. Întâlnire cu ghidul local şi transfer pentru cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar). Timp liber pentru odihnă sau plimbare pe Victoria & Albert Waterfront, renumită pentru terasele, barurile, restaurantele şi magazinele situate pe această promenadă de la ocean.
Ziua 3 / 29.12.2018: Cape Town
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom porni în turul panoramic al oraşului, care va include cartierul Malay şi renumitul Castel al Bunei Speranţe, o construcţie pentagonală impunătoare din sec. al XII-lea, Primăria, Parlamentul, Biblioteca Naţională, Muzeul Africii de Sud, Muzeul Bo-Kaap, locuinţa unui fost lider turc, precum şi Biserica Anglicană. Dacă vremea permite (din acest motiv, plata telecabinei se va face individual la faţa locului), vom urca cu telecabina pe Table Mountain, muntele care domină oraşul, de unde vom putea admira o frumoasă panoramă asupra întregului oraş. În continuarea zilei vom face o scurtă vizită la Grădina Botanică Kirstenbosch, una dintre cele mai frumoase grădini botanice ale lumii, cu numeroase specii de plante rare sau pe cale de dispariţie, fapt pentru care a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial Natural UNESCO. După-amiază, timp liber pentru activităţi individuale. Cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar).
Ziua 4 / 30.12.2018: Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Cape Town
Mic dejun. Excursie de o zi la Capul Bunei Speranţe, care va include turul Peninsulei Cape, lungă de 51 km şi lată de aproape 16 km şi vizită în Hout Bay, centrul industriei piscicole, de unde vom traversa, dacă vremea permite (din acest motiv, plata vaporaşului se va face individual la faţa locului), cu un vas spre Insula Duiker, unde vom putea vedea numeroase foci în mediul lor natural. Vom vizita apoi Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope – Capul Bunei Speranţe, care acoperă o suprafaţă de 7.680 ha, care adăposteşte capre sălbatice, babuini şi struţi. Vom urca cu funicularul pe Cape Point, considerat a fi cel mai frumos promontoriu din lume, de unde vom putea admira Capul Bunei Speranţe, vechiul şi noul far. După ce vom părăsi rezervaţia, ne vom îndrepta către Golful Boulders pentru a vedea colonia de pinguini Jakas. Întoarcere la Cape Town pentru cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar).
Ziua 5 / 31.12.2018: Cape Town – Zona Viticolă Stellenbosch – Cape Town
Mic dejun. Dimineaţa vom face o foarte plăcută excursie în zona viticolă Stellenbosch, unde vom participa la o degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune vinuri din lume, iar noi vom avea posibilitatea de a ne convinge de acest lucru, aflând în acelaşi timp, parte dintre secretele producătorilor locali. Vom face şi un scurt popas în pitorescul orăşel Stellenbosch, prilej de a admira frumoasele case colon

ID-ul de referinta al anuntului: 4565b90f42ab0461

Fara etichete

349 total vizualizate, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad