Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

1,780.00 RON

Revelion 2019 Argentina – Brazilia

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 12:35
  • Expira: This ad has expired
Revelion 2019 Argentina – Brazilia
dal3

Descriere

REVELION LA CAPATUL LUMII

Buenos Aires – El Calafate – Gheţarul Perito Moreno – Ushuaia –
Parcul Naţional Tierra del Fuego – Parcul Naţional Iguassu – Pampa

Magia trecerii dintre ani la “capătul lumii” în legendara Ţară de Foc, este un moment pe care nu mulţi muritori îl trăiesc. Vă invităm să vă bucurați de America Latină, vizitând câteva dintre “perlele naturale” ale acestei părți ale lumii. Veţi ajunge în El Calafate, „capitala gheţarilor”, de unde veţi pleca spre cel mai faimos gheţar al planetei, Perito Moreno, înscris pe lista Patrimoniului Natural UNESCO, unde veţi avea privilegiul de a capta imaginea sa incredibilă, pe fundalul asurzitor al prăbuşirii iceberg-urilor, veţi ajunge la Ushuaia, cel mai sudic oraş al planetei unde veţi face o călătorie palpitantă cu trenul “de la capătul lumii” în Parcul Naţional Tierra del Fuego, veţi admira apoi grandoarea cascadelor Iguassu înscrise de asemenea pe lista Patrimoniului Natural UNESCO, ca în final, învăluiți de acordurile tango-ului argentinian din Buenos Aires, să vă luaţi rămas bun de la “Parisul Americii Latine”, una dintre cele mai frumoase metropole din lume.

Perioada: 27.12.2018 – 06.01.2019

Ziua 1 / 27.12.2018: București – Istanbul – Buenos Aires
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 03:00 (în faţa ghiseului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1042 (04:55 / 07:10) de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul TK 15 (10:35 / 22:30). Sosire la Buenos Aires, capitala și cel mai mare oraș din Argentina, care este în același timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Transfer pentru cazare la Hotel Kenton Palace 4* (sau similar).
Ziua 2 / 28.12.2018: Buenos Aires
Mic dejun. Tur panoramic al capitalei Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartierul italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la Hotel Kenton Palace 4* (sau similar).
Ziua 3 / 29.12.2018: Buenos Aires – El Calafate (Gheţarul Perito Moreno)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aerolineas Argentinas spre El Calafate, AR 1874 (07:55 / 11:10), un orăşel încântător care vă va cuceri cu pitorescul său şi care este punctul de plecare spre grandiosul Parc Naţional “Los Glaciares”, aflat pe ţărmul imensului lac Argentino, în sud-vestul provinciei Santa Cruz. Numele său provine de la un mic arbust cu flori galbene şi fructe mici albăstrui, foarte des întâlnit în Patagonia: calafate (Berberis buxifolia). Vom pleca din El Calafate spre cel mai faimos gheţar al planetei: Gheţarul Perito Moreno, care se află în Parcul Naţional Los Glaciares. Presiunea enormă a tonelor de zăpadă comprimă gheaţa deja existentă, conferindu-i o distinctă tentă albăstruie. Gheţarul Perito Moreno este unul dintre cei 48 de gheţari care fac parte din Sistemul Glaciar al Sudului Patagonian. O dată la câţiva ani, gheţarul blochează ca un dop Lacul Argentino, izolând complet braţul Branzo Rico al lacului. Nivelul apei pe Branzo Rico poate creşte cu până la 30 de metri, până când presiunea face gheţarul să cedeze, lăsând să curgă apa amestecată cu gheaţă, pământ şi resturi de piatră. Ultima oară acest fenomen s-a petrecut în anul 2004. Sosire în punctul principal de vizualizare al acestei fantastice formaţiuni glaciare, veche de peste 500 de ani, cu pereţi de gheaţă înalţi de 90 m şi o lăţime frontală de 4 km, Perito Moreno fiind astăzi printre puţinii gheţari

ID-ul de referinta al anuntului: 2555b90f49669504

Fara etichete

386 total vizualizate, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad