Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

960.00 RON

Revelion 2019 de 5* in Azore

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 16:46
  • Expira: This ad has expired
Revelion 2019 de 5* in Azore
dal3

Descriere

AVANTAJE DAL TRAVEL

 7 nopţi cazare în Sao Miguel hotel 5*
 zbor cu o singură escală cu compania Tap Portugal
 Excursie Excursie la Lagoa de Fogo
 de ½ zi la Sete Cidades
 Tur panoramic de ½ zi Ponta Delgada
 Conducător român de grup
 BONUS asigurare medicală şi storno

REVELION DE 5* ÎN AZORE

Insula Sao Miguel: Ponta Delgada – Lagoa do Fogo – Vila Franca – Furnas – Sete Cidades – Nordeste

Vă invităm într-o inedită incursiune insulară, prilej de a descoperi natura în forma sa unică şi originală a uneia dintre cele mai frumoase insule ale arhipelagului Azore, care cu cele 9 insule de o frumuseţe remarcabilă ce plutesc în Oceanul Atlantic, insuflă misterul unor poveşti romantice şi legende locale de neînţeles. V-ați imaginat vreodată că vă puteți trezi dimineața și să aveți în față o mare de o culoare ireală? Iar despre apus, vă garantăm că este întotdeauna fenomenal, ceea ce face ca Insula Sao Miguel să fie un loc magic și calm. Mama Natură va fi întotdeauna prezentă în peisajul exuberant, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării. La cumpăna dintre ani vă veți bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor Insulei Sao Miguel, veți savura aromele speciale ale bucătăriei locale şi veți experimenta deliciile pe care numai aici le veți găsi!

Perioada: 29.12.2018 – 06.01.2019

Ziua 1 / 29.12.2018: Bucureşti – Lisabona – Ponta Delgada / Insula Sao Miguel
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Tap Portugal). Plecare spre Lisabona cu zborul companiei Tap Portugal TP 1325 (05:50 / 08:25) de unde se va pleaca spre Insula Sao Miguel cu zborul companiei Tap Portugal TP 1867 (11:05 / 12:30). După sosirea în Ponta Delgada, capitala insulei Sao Miguel, vom fi transferaţi pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 2 / 30.12.2018: Ponta Delgada – Lagoa do Fogo – Ponta Delgada
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic şi pietonal al oraşului Ponta Delgada, cel mai populat oraş din Insulele Azore. În timpul turului vom avea prilejul de a admira clădirea Primăriei, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil baroc din Ponta Delgada, iniţial casa unei familii bogate de comercianţi din sec. al XVII-lea, Biserica Sao Sebastian, biserica principală a oraşului, ridicată în sec. al XV-lea, Fortăreaţa Sao Bras (intrare inclusă), care datează din perioada Renaşterii şi Praca Goncalo Velho Cabrail, centrul oraşului Ponta Delgada, unde se găsesc cele trei arcade ale zidului vechi al oraşului. Un alt punct de atracţie pe care îl vom vedea îl reprezintă frumoasele grădini botanice, cu o atenţie specială acordată grădinii Palatului Sant’Ana, construcţie din sec. al XIX-lea, care reprezintă reşedinţa Preşedintelui Guvernului Regional al Insulelor Azore. După-amiază, însoțiți de ghidul local, vom face o excursie de o jumătate de zi la Lagoa do Fogo, un lac imens albastru, de aprox. 2 km lungime şi 1 km lăţime, situat în centrul insulei, supranumit „Lacul focului”, înconjurat de munţi înalţi şi vegetaţie endemică luxuriantă. Ne vom deplasa de-a lungul coastei de nord spre Ribeira Grande, situat la 18 km nord-est de Ponta Delgada, unde vom face o scurtă oprire pentru a vedea Biserica Espirito Santo. Aceasta datează din sec. al XVII-lea, fiind una dintre cele mai atractive structuri în stil baroc din întreg arhipelagul. Vom vizita apoi o fabrică în care se produce celebrul lichior din fructul pasiunii, considerat unul dintre simbolurile Insulelor Azore. Excursia va continua pe drumul de munte, spre Lagoa do Fogo, pe parcurs oprindu-ne pentru a admira panorama coastei nordice şi sudice a insulei. Traseul ne va conduce spre satul Lagoa, unde vom vizita o fabrică de ceramică. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 3 / 31.12.2018: Ponta Delgada
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau pentru relaxare la piscina hotelului. Seara participare la Cina Festivă de Revelion cu muzică live şi dans în restaurantul hotelului (supliment obligatoriu), prilej cu care veţi admira un extraordinar foc de artificii. La Mulţi Ani 2019!
Ziua 4 / 01.01.2019: Ponta Delgada
Mic dejun. În prima zi a anului veți avea timp pentru odihnă după petrecerea din noaptea de Revelion sau puteți face vizite individuale în centrul orașului Ponta Delgada. Cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 5 / 02.01.2019: Ponta Delgada – Sete Cidades – Ponta Delgada
Mic dejun. Însoțiți de ghidul local vom face o excursie de o jumătate de zi la Sete Cidades, una dintre cele mai renumite zone din Insulele Azore. Ne vom opri în punctul de belvede

ID-ul de referinta al anuntului: 6595b912ecfd784e

Fara etichete

705 total vizualizate, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad