Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

870.00 RON

Revelion 2019 in Insula Madeira

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 17:18
  • Expira: This ad has expired
Revelion 2019 in  Insula  Madeira
dal3

Descriere

Oaza florală din
mijlocul Atlanticului

REVELION ÎN INSULA MADEIRA

Funchal – Eira Do Serrado – Monte – Ribeira Brava –
Porto Moniz – Camacha – Santana

Insula Madeira, numită şi “Vasul floral plutitor” sau “Grădina Domnului”, este o adevărată oază de linişte şi relaxare, un tărâm de vis, iar de Revelion vă invităm în Funchal, capitala insulei, pentru a marca începutul anului cu cel mai mare spectacol de artificii din lume, recunoscut oficial de Cartea Recordurilor Guinness în anul 2006 ca fiind cel mai mare din lume. Este cu adevărat un moment magic văzut de pe mare sau de pe uscat și va fi cel mai incredibil mod de a părăsi vechiul an și de îmbrățișa Anul Nou cu multă culoare, bucurie și speranță! Vă asigurăm că va fi o experienţă unică care merită să fie trăită cel puţin o dată în viaţă!

Perioada: 30.12.2018 – 06.01.2019

Ziua 1 / 30.12.2018: Bucureşti – Lisabona – Insula Madeira
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de check-in al companiei Tap Portugal). Plecare spre Lisabona cu zborul companiei Tap Portugal TP 1325 (05:50 / 08:25) de unde se va pleaca spre Insula Madeira cu zborul TP 1689 (11:40 / 13:25). După sosirea în Funchal, capitala Insulei Madeira, vom fi transferaţi pentru cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 2 / 31.12.2018: Funchal
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur de o jumătate de zi al capitalei Madeirei, Funchal, oraş splendid, situat într-un minunat golf înconjurat de munţi. Actuala capitală a insulei, a cărei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă, a fost întemeiată în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Grădina Botanică unde vom admira speciile endemice de flori din Madeira şi alte plante exotice. A doua oprire va fi la piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, unde vom admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. Următoarea oprire va fi la o fabrică de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului vom vizita o cramă şi vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. După-amiază timp liber pentru activități individuale. Seara veți participa la o cină specială de Revelion cu muzică live şi dans în restaurantul hotelului (supliment obligatoriu), iar la miezul nopții veți putea admira de pe terasa hotelului extraordinarul foc de artificii datorită căruia Madeira a fost inclusă în Cartea Recordurilor în anul 2006 pentru cel mai mare spectacol de acest gen din lume!
Ziua 3 / 01.01.2019: Funchal
Mic dejun. În prima zi a anului vom avea timp pentru odihnă după petrecerea din noaptea de Revelion. Cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 4 / 02.01.2019: Funchal – Eira Do Serrado & Monte – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o jumătate de zi cu ghid local la Eira Do Serrado & Monte. Veţi merge spre punctul de observaţie Eira do Serrado, de unde veţi admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. Vă veţi opri în satul Monte, situat pe vârful unui deal, deasupra oraşului Funchal, care se mândreşte cu o frumoasă biserică în interiorul căreia se află mormântul lui Carol I, ultimul împărat al imperiului Austro-Ungar. La întoarcere veţi putea avea parte de o experienţă inedită coborând dealul până la Livramento cu o “sanie”, o combinaţie ciudată între un coş împletit de răchită şi sanie (coborârea nu este inclusă în tarif). Sania este manevrată de doi carreiros (cărăuşi) pe o distanţă de aprox. 2 km şi poate atinge uneori o viteză de 50 km/h. Acest mijloc de transport datează din anul 1850, de pe vremea când pe acest deal nu era construit funicularul care funcţionează astăzi. După-amiază timp liber pentru activităţi individuale. Cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 5 / 03.01.2019: Funchal – Ribeira Brava – Porto Moniz – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescăresc situat în apropierea oraşului Funchal, care a fost imortalizat şi de Winston Churchill în timpul şederii sale în Madeira. Aceasta este şi cea mai importantă zonă viticolă din Madeira. Pe măsură ce veţi urca spre zonele mai înalte, veţi observa că plantaţiile cu viţă de vie sunt înlocuite de cele de bananieri. Veţi urca până la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai înalt promontoriu din Europ

ID-ul de referinta al anuntului: 6795b9136f713adb

Fara etichete

879 total vizualizate, 3 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad