Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

2,990.00 RON

Revelion 2019 in Oceanul Indian

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 16:39
  • Expira: This ad has expired
Revelion 2019 in Oceanul Indian
dal3

Descriere

Crăciun și Revelion

în Oceanul Indian

CROAZIERĂ ÎN OCEANUL INDIAN

Mauritius – Seychelles – Madagascar – Reunion

Vă invităm să traversaţi puntea dintre ani la bordul vasului de croazieră Costa Victoria, al renumitei companii de croazieră Costa Cruise, prilej de a vă bucura de cele mai frumoase insule din Oceanul Indian. Croaziera va începe din Mauritius, o bijuterie naturală unică pe planetă, un inedit amestec de trecut cu prezent, de nou cu vechi, care oferă o „colecție” de peisaje exotice de o frumuseţe copleşitoare. Itinerariul croazierei vă va duce în Seychelles, mai exact cu Insula Mahe a arhipelagului, o bijuterie de smarald “aruncată” în apele turcoaz ale Oceanului Indian, unde veţi descoperi un paradis exotic, cu vegetaţie densă, cu plantaţii luxuriante de nucă de cocos, cu peisaje sălbatice, cu privelişti superbe care vă vor tăia respiraţia şi cu minunate recife de corali. Veți ajunge apoi în Madagascar, insula lemurienilor sau „Marea Insulă Roșie”, care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu capul de mort al piraţilor, unde veţi afla câte ceva din tradiţiile şi obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind încă cufundată în magie şi practici tabu. Croaziera se va încheia în Reunion, paradisul tropical muntos, acoperit de aroma vaniliei. Înlănțuite una câte una, amintirile vor alcătui în albumul dumneavoastră de călătorii un colier prețios de perle insulare, la care veți reveni mereu cu plăcere!

Perioada: 20.12.2018 – 04.01.2019

Ziua 1 / 20.12.2018: Bucureşti – Amsterdam – Port Louis (Mauritius)
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:50 / 15:50), de unde se va pleca spre Port Louis cu zborul KL 501 (17:30 / 07:55).
Ziua 2 / 21.12.2018: Port Louis (Mauritius)
Sosire la ora 07:55 în Port Louis, capitala insulei Mauritius, situată în estul Oceanului Indian şi a insulei Madagascar. Insula Mauritius, “modelul lui Dumnezeu pentru Paradis”, oferă un peisaj dramatic, cu piscuri sălbatice şi un platou de vegetaţie luxuriantă care alunecă uşor spre plajele cu nisip alb, în majoritate protejate de recifuri de corali. Varietatea culturală a creat un mediu urban complex, cu temple hinduse, moschei, biserici şi pagode budiste. Scriitorul Mark Twain spunea că “Mauritius-ul a fost făcut mai întâi, apoi raiul a fost copiat după el”, iar cei care au fost măcar o dată aici vor fi de acord cu scriitorul. Transfer la hotel pentru cazare. Timp liber pentru descoperirea oraşului Port Louis, al cărui centru găzduieşte mai multe clădiri coloniale, care sunt păstrate pentru valoarea lor istorică. Port Louis are de asemenea câteva clădiri religioase remarcabile, care merită a fi văzute. Un exemplu este Moscheea Jummah, cea mai mare de pe insulă, care datează de la mijlocul sec. al XIX-lea, un amestec interesant de stiluri arhitectonice indiene, creole şi islamice. Alte clădiri interesante sunt Catedrala St. James și Catedrala St. Louis care atrag o mulţime de pelerini şi oferă privelişti frumoase asupra oraşului.
Ziua 3 / 22.12.2018: Port Louis
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la ora transferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Costa Victoria, al companiei Costa Cruise. Vom porni într-o călătorie fascinantă, către destinaţii exotice, cu plaje de nisip alb, păduri tropicale şi bogate recifuri de corali şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Costa Victoria este un vas elegant, cu design interior contemporan, detalii fine şi opere de artă unice. Pe punţile exterioare veţi putea lenevi la soare, veţi putea face jogging privind în larg sau pur şi simplu vă veți putea distra la piscine, la discotecă sau la o lecţie de gătit. Un spaţiu deosebit de atractiv îl reprezintă Piaţa Concorde situată pe puntea Carmen, care este înconjurată de ferestre panoramice, ce oferă o privelişte directă spre mare. Doriţi să vă relaxaţi în jacuzzi în timp ce priviţi spre mare? Atunci vă puteţi îndrepta paşii către unul dintre cele 4 jacuzzi. Noaptea, Piaţa Concorde îşi aprinde luminile şi este învăluită de dans şi muzica live. După cină, puteţi să vă relaxaţi în primitorul Bar Capriccio cu spectaculoşii săi pereţi îmbrăcaţi în mozaic creat de Emilio Tandini. Vasul va pleca din port la ora 21:00. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 4 / 23.12.2018: Navigare spre Seychelles
Vom petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre Seychelles. Ne vom familiariza cu facilităţile vaporului de lux, cum ar fi: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, saloane de masaj, bibliotecă, casino, restaurante

ID-ul de referinta al anuntului: 9255b912c7fd67f1

Fara etichete

392 total vizualizate, 2 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad