Welcome, visitor! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

 

1,980.00 RON

Revelion 2019 Republica Dominicana

  • Oras: Bucuresti
  • Judet: Bucuresti
  • Tara: Romania
  • Listat 06/09/2018 17:24
  • Expira: This ad has expired
Revelion 2019 Republica Dominicana
dal3

Descriere

Revelion caraibian

R E V E L I O N
R E P U B L I C A D O M I N I C A N Ă

Vă invităm să traversaţi puntea dintre ani în ritmuri de merengue şi bachata, în mijlocul peisajelor paradisiace din Republica Dominicană, “cel mai frumos loc de pe Pământ”, aşa cum a apreciat-o la vremea sa Cristofor Columb, să vă plimbaţi pe fabuloasele plaje cu nisip alb brodate cu palmieri, să descoperiţi insule idilice, să hoinăriţi pe străduţele pitoreşti cu clădiri coloniale în Santo Domingo, cel mai vechi oraş din “lumea nouă”, să cumpăraţi bijuterii cu larimar, piatra semipreţioasă rară, care se găseşte numai în Republica Dominicană sau să exploraţi o mulţime de alte locuri al căror romantism îmbinat cu nuanţe exotice, vă vor cuceri definitiv.

Perioada: 27.12.2018 – 05.01.2019

Ziua 1 / 27.12.2018: Bucureşti – Paris – Punta Cana
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:50 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:50 / 09:10) de unde se va pleca spre Punta Cana cu zborul AF 968 (14:25 / 18:45). După sosire, întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la Hotel Grand Bahia Principe Bavaro 5*. Cazare în regim All Inclusive pentru toată perioada petrecută în acest hotel, locul perfect pentru “încărcarea bateriilor” şi a uita de orice griji.
Ziua 2 / 28.12.2018: Punta Cana
Mic dejun. Reuniune de informare asupra facilităților hotelului şi a excursiilor opţionale. Opţiunile de petrecere a timpului sunt aici inepuizabile: veţi putea descoperi unele dintre cele mai frumoase formaţiuni de corali din lume, pentru că aici există o barieră de corali care se întinde paralel cu ţărmul pe o distanţă de aprox. 8 km, veţi putea merge la pescuit, veţi putea face plimbări cu bărcile de viteză, cu ski jeturile, cu catamaranul, cu bărcile cu podeaua din sticlă, veţi putea practica sporturi pe nisip sau veţi putea lenevi pur şi simplu într-un hamac la umbra unui palmier. Fie că veţi opta pentru explorarea insulei, pentru o partidă de înot cu delfinii sau veţi opta să vă bucuraţi în continuarea zilei de plajă, de lecţiile de dans de la piscină, de facilităţile hotelului și încântătorul ritm de merengue care se aude la tot pasul, vă va asigura o continuă atmosferă de sărbătoare. Doritorii de cumpărături pot opta pentru un transfer către Palma Real Shopping Center sau San Juan Shopping Mall. Cazare.
Ziua 3 / 29.12.2018: Punta Cana – Insula Saona – Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională de o zi în Saona Island. Situată în apropierea ţărmului sud – estic, în apropierea provinciei La Altagracia, Insula Saona a fost descoperită în anul 1494 de Cristofor Columb, dându-i numele de Saona în onoarea prietenului său Michele da Cuneo, originar din Savona (nordul Italiei). Populara destinaţie turistică, Insula Saona este o arie protejată făcând parte din Parque Nacional del Este. Excursia va începe cu îmbarcarea în şalupe rapide pentru o experienţă de neuitat, o “bălăceală” într-o piscină naturală situată în mijlocul oceanului, loc în care toată lumea poate coborî din şalupe pentru a observa stelele de mare. Cu aceleaşi şalupe rapide se va merge spre Insula Saona, o perlă a Caraibelor, cu ape de culoare turcoaz şi plaje acoperite cu nisip alb, un alt colţ de rai al Republicii Dominicane şi totodată habitatul câtorva specii de păsări exotice şi broaşte ţestoase pe cale de dispariţie. Aici veţi avea ocazia de a vă bucura de câteva ore binemeritate de repaus idilic, de un barbeque servit pe plajă şi “asezonat” cu muzică şi dansuri specifice locului. Drumul de întoarcere către ţărm se va face cu un catamaran, pe puntea căruia veţi putea dansa nestingheriţi pe ritmuri de merengue sau bachata. Cazare.
Ziua 4 / 30.12.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării pe minunatele plaje ale Mării Caraibilor și de a savura cocktailurile oferite de barurile hotelului. Cazare.
Ziua 5 / 31.12.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării şi plajei. Seara, Cină specială de Revelion la restaurantul hotelului, cu muzică şi multă bună dispoziţie. În acest peisaj tropical, într-o atmosferă de neuitat, ne vom putea ura La Mulţi Ani 2019!
Ziua 6 / 01.01.2019: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau opţional, plimbare de-a lungul ţărmurilor din Punta Cana, la bordul catamaranului Caribbean Festival, prilej de a vă bucura de lumea subacvatică, de a face snorkeling şi de a înota alături de rechini şi de pisici de mare într-un inedit acvariu deschis în reciful de corali. Vă veţi putea distra la bordul catamaranului, savurând o Cuba Libre, să dansaţi merengue, pentru

ID-ul de referinta al anuntului: 3905b91385e08b9c

Fara etichete

918 total vizualizate, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Completati formularul de maii jos pentru a pune o intrbare vanzatorului.

Share Ad